Planuri de Calatorie

Cazări inedite Romania: 34 Cele mai frumoase pensiuni din Romania

Cazări inedite România? Da, există și ai ajuns exact unde trebuie.

Prietenii mei din strainatate m-au întrebat de multe ori despre care este cel mai bun loc de vizitat în România și unde să stea în România. După multe căutari, am venit cu această listă cu locuri de cazare unice  în România.

Sper că iți vei găsi vacanta perfectă din acest top al hotelurilor în România și, dacă decizi să mergi, eticheteaza-mă pe Instagram (@retreatinromania). Vreau sa vad!

Te rog sa reții că majoritatea acestor locuri de cazare unice în România sunt destul de mici și necesită rezervare. De aceea, iti recomand să rezervi imediat ce te decizi să pleci, pentru a vă asigura că veți avea cea mai bună vacanță in România.

Unele dintre aceste cazari unice din Romania sunt rezervate cu 6 luni în avans, deci ar fi cazul să te grăbesti.

Pentru planurile vara, îți recomand sa descoperi și cele mai frumoase plaje din România (care sunt si cele mai puțin agomerate).

Locuri de cazare unice în România după regiunea geografică

Am grupat toate cele mai frumoase pensiuni din Romania în funcție de locația lor geografică și le-am împărțit în 5 regiuni majore: Muntenia, Transilvania, Moldova, Maramureș, Banat și Bucovina.

Cele mai bune locuri de cazare în Muntenia, România

Iată cele mai frumoase și mai unice locuri de cazare din România din regiunea Muntenia.

New Old Village

Tara Luanei, judetul Buzau (+40) 765 999 575

New Old Village cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

New Old Village este un loc perfect pentru relaxare într-un peisaj montan. 

Acestă cabană la munte este înconjurată de pădurea Covasna și oferă cazare cu mic dejun, mâncare tradițională românească și relaxare. De asemenea, puteți rezerva retreat-uri de dezvoltare personală și teambuilding la New Old Village.

În complex, veți găsi și The Little Basca Villa, care trebuie rezervată în întregime și poate găzdui până la 18 persoane.

Country Spa Retreat

Str. Ștefan cel Mare, nr. 125, sat Ciofliceni, comuna Snagov

Country Spa Snagov cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Country Spa Retreat este un centru de complet de wellness care promite să vă ajute să vă relaxați și să vă găsiți echilibrul fizic și emoțional.

Centrul spa este situat chiar lângă lacul Snagov și în imediata apropiere a pădurii Snagov. Locația este ușor accesibilă din București, dar promite o atmosferă calmă și discretă.

Oferă programe individuale de relaxare, evadări romantice și de detoxifiere și retreat-uri pentru teambuilding.

Verificați disponibilitatea Country Spa Retreat aici.

Conacul Serghiescu

sat Nuci, jud. Ilfov

conacul serghiescu cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Conacul Serghiescu este o casă ce datează din 1800 care a aparținut unuia dintre activiștii revoluției române din 1848. Unele legende spun că casa este de fapt din 1700, dar nu există documente scrise care să confirme acest lucru.

Conacul autentic românesc se află la doar 35 km de București și este disponibil pentru o închiriere completă. De asemenea, permit evenimente private, cum ar fi nunțile.

Casa Timis

Strada Florica Romalo NR 4, Chițorani 107112, Judeţul Prahova

Casa Timis cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Construită în 1925 și redeschisă pentru public în 2015, Casa Timiș este un loc de relaxare și încântare culinară. Au un bar englezesc minunat, oferă delicatese pentru gurmanzi și au o cramă.

Este situat în Valea Prahovei și este o evadare preferată de oamenii care locuiesc în oraș, deoarece este aproape atât de Brașov, cât și de București.

Amfiteatrul Transilvania

Cheia 62C, Moieciu – Bran, Brasov County, Romania

amfiteatrul transilvania cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Amfiteatrul Transilvaniei este o altă locație fascinantă și merită să fie inclusă pe lista de locuri de cazare unice în România. Este o bijuterie ascunsă în munții Carpați, la care puteți ajunge în mai puțin de o oră de la Brașov.

Hotelul se află pe un vârf de munte mic, chiar între munții Bucegi și Piatra Craiului din România. Amfiteatrul Transilvania este deschis publicului pe tot parcursul anului, iar priveliștile sunt extraordinare. 

Au activități în aer liber, un restaurant tradițional și unități de cazare minunate. Veți avea nevoie de o mașină offroad pentru a ajunge acolo sau puteți solicita asistență atunci când vă rezervați camera.

Cuib de Lemn

Rasnov, Brasov County

cuibul de lemn cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Cuibul de lemn este un hotel de top pentru un retreat, unde oaspeții sunt invitați să trăiască viața mai încet, în timp ce se bucură de valorile tradiționale. 

De asemenea, au un centru spa și o saună, un loc de joacă, quad-uri și biciclete de închiriat și un restaurant.

Cele mai frumoase locuri de cazare în Banat, România

Banatul este o regiune mai mică a României, dar este plină de locuri ascunse și multă istorie antică. 

Aici veți găsi vechile așezări romane și dacice, frumoasa vale a Dunării și sculptura în stâncă a lui Decebal. Iată cele mai frumoase locuri de cazare unice din România din regiunea Banatului.

Complex Egreta

Berzasca, Nr. 548, Jud. Caras-Severin, Romania

Complex egreta berzeasca cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Complexul Egreta este prima cazare peste apă din România și este un loc de cazare unic în întreaga Europă. 

Este adesea numit oraș plutitor peste Dunăre. Locul pentru colibele suspendate a fost ales pentru frumusețea sa naturală. Dunărea este un ecosistem incredibil de bogat și se simte cu adevărat ca un loc unic de cazare în România.

Ce puteți vizita în jurul complexului Egreta?

 • Cetatea Drencova (acum, este aproape înghițită de Dunăre, dar a fost construită în jurul anului 1419 pe locul unei vechi cetăți romane.)
 • Parcul Natural Cheile Nerei (și Cascada Bigar, care este probabil cea mai faimoasă cascadă din România.)
 • Cheile Dunării și sculptura în stâncă a lui Decebal

Gasthaus Grindeshti

Grindeshti, Strada nr. 2, Zona Franzdorf, Valiug, jud.Caras-Severin

Gasthaus Grindeshti cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Gasthaus Grindeshti este una din cele mai frumoase pensiuni din România și este situată în regiunea Banatului. Ceea ce îl face un sejur perfect și unic în România este locația intimă, deoarece este înconjurată de pădurea verde și de munți. 

Acest sejur în România promite să vă încânte cu mâncare minunată și să vă ajute să vă relaxați.

Cele mai frumoase locuri de cazare în Transilvania, România

Transilvania este probabil cea mai populară regiune din România, atât pentru turiștii români, cât și pentru cei străini. 

Mulți sunt atrași de istoria din jurul Sibiului și a Sighișoarei, dar Transilvania are printre cele mai frumoase locuri din România. 

De departe, Transilvania este regiunea cu cele mai multe cazări inedite din România și cele mai frumoase pensiuni din România. 

Care sunt aceste locuri unice de cazare în România situate în regiunea Transilvaniei?

Meșendorf Gasthaus

Sat Mesendorf 48-49 comuna Bunesti, judetul Brasov, 507037 Meşendorf, România

Meşendorf Gasthaus cazari unice in Romania

Meșendorf Gasthaus este o cazare fermecătoare din România. Transilvania este una dintre cele mai populare regiuni de vizitat în România și oferă experiențe cu adevărat uimitoare și autentice. Iar orice vizită într-un sat săsesc este fermecătoare. Aici vei găsi vechile biserici medievale fortificate, care acum fac parte din patrimoniului mondial UNESCO.

Satul Meșendorf are o istorie bogată care a început în secolul al XIII-lea și iar Meșendorf Gasthaus este o cazare care îți oferă o experiență autentică. Aici vei găsi atât case vechi, cu obiecte autentice, precum și camere noi și moderne care îți oferă o senzație a mediului rural din Transilvania. Mesendorf Gasthaus este cazarea perfectă în Transilvania dacă dorești să vizitezi Sighisoara și bisericile fortificate din Transilvania. Degustă preparatele tradiționale, bucură-te de aerul curat, mergi în drumeții și închiriază o bicicletă (poți explora Transilvania Bike Trails).

Verificați disponibilitatea pentru Meșendorf Gasthaus aici.

Dealul Verde

Porumbacu de Sus, Sibiu, Romania

Dealu Verde cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Dealul Verde a fost construit de un cuplu din București care visa să construiască un ținut al zânelor, un loc de relaxare pentru familia și prietenii lor.

Construcția pensiunii a început în 2018, iar Dealul Verde este astăzi unul dintre locurile de cazare unice in România. Multe bloguri și reviste compară camerele deosebite cu casele de la Hobbit, celebrul J.R.R. Romanul lui Tolkien.

Au 8 camere și fiecare are o temă diferită.

Verificați disponibilitatea pensiunii Dealul Verde aici.

Cosama Village

Sighisoara

Cosama village cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Cosama Village este un complex unic de cabane, înconjurat de o pădure luxuriantă. Cabanele au vedere minunată spre cetatea Sighișoarei, iar satul se află la doar 5 minute de mers pe jos de centrul orașului.

În timp ce toate cabanele au facilitățile moderne, ele par ca făcând parte dintr-o poveste fantezistă și se încadrează perfect în cadrul natural. Aceasta pensiune este o alegere excelentă dacă cauți cazare la munte, dar vrei sa fii aproape și de un punct de atracție. 

Cosama Village are saună, cadă cu hidromasaj, zonă de grătar și hamace pentru relaxare.

Raven’s Nest

Salciua, Sub Piatră 510A, Alba

cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

The Hidden Village oferă o cazare inedită in România, mâncare organică și o experiență de călătorie ecologică. Este locul în care pasionații de aer liber pot intra în contact cu natura, se pot relaxa, pot face drumeții, se pot bucura de cada cu hidromasaj sau pot urmări un film sub stele.

Consultați disponibilitatea Raven’s Nest aici.

Casa Bună

Fundatica 49 Fundata, Brasov

casa buna cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Casa Bună este o casă tradițională din 1891. Cabana a fost renovată și are două camere duble și băi interioare. Casa se închiriază doar integral si este o locație perfecta pentru un retreat de familie sau prieteni.

Pentru închiriere, consultați toate detaliile aici.

Casa Kraus

Crit nr. 25, comuna Bunesti, Jud. Brasov

casa kraus cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Casa Kraus este o casă săsească din Transilvania, care a fost renovată pentru a arata exact cum era odinioară. Camerele au mobilier pictat manual și întregul interior a fost conceput să semene cu stilul de viață săsesc.

Consultați disponibilitatea pentru Casa Kraus.

Convivium Transilvania

Strada Principala nr. 42, Crit, Judetul Brasov, Romania

Convivium Transilvania cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Convivium Transilvania este o proprietate saxonă din secolul al XVIII-lea și este un sejur perfect dacă doriți să vizitați satele istorice din Transilvania. Este aproape de celebrul sat transilvănean, Viscri, în care prințul Charles a cumpărat o casă la țară.

Convivium Transilvania oferă cazare, excursii pentru explorarea stilului de viață săsesc, cursuri de gătit și vă poate ajuta să planificați evenimente private, cum ar fi team building.

Consultați disponibilitatea Convivium Transilvania aici.

Cabana Bârlogu

Paltinei, Somesul Rece, Cluj-Napoca (25km)

Cabana Barlogu cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Cabana Bârlogu este o cabană tradițională deosebită aflată lângă Cluj-Napoca și este disponibilă numai dacă rezervați întregul loc. Poate găzdui până la 25 de persoane.

Locația este fabuloasă. Acestea oferă o piscină în aer liber, o zonă de grătar și acceptă animale de companie.

Conacul Archia

Strada Zăvoi, Deva

cconacul archia azari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Conacul Archia este o afacere de familie care a început de la dragostea lor pentru cai. Au 35 de camere tematice, spațiu pentru evenimente private precum nunți și evenimente corporative și, desigur, activități de echitație.

Ce să vizitați în apropiere?

 • Cetatea Deva
 • Castelul Corvin
 • Ulpia Traiana Sarmizegetusa (așezare romană)
 • I Giardini di Zoe, Banpotoc
 • Arboretum Simeria
 • Băile Romane, Geoagiu-Băi
 • Cetatea Dacică Costești (Cetatea Dacica Costești)
 • Rezervația botanică (Rezervația botanică Tăul Fără Fund)

Consultați disponibilitatea Conacul Archia aici.

Apuseni Wild

Sat Remeti, nr.32, 417113 Remeți, România

Apuseni Wild cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Apuseni Wild este o cazare la munte și oferă oaspeților săi o cabană minunată în Munții Apuseni din România. Este foarte apreciată de cei care caută un loc de vacanță relaxant. Locul are o atmosferă rustică și este gata să vă încânte cu mâncare tradițională.

Ce trebuie vizitat în apropiere de Apuseni Wild?

 • Barajul Drăgan-Floroiu 
 • Peșteri: Peștera Unguru Mare, Pestera Vântului, Peștera Vadu Crișului
 • Cetatea Bologa (Cetatea, închisă în prezent pentru vizitatori, dar plăcută de văzut din afară)
 • Moara de apă de la Bologa
 • Arborele Sequoia (cel mai vechi arbore Sequoia din România)
 • Valea Răcadului

Zabola Castle Transylvania

Zabala nr. 437, 527190 Zăbala, România (70 km from Brasov)

cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Zabola este o proprietate deosebită din România, care vă permite călătoria în timp și vă vă duce înapoi în anii 1920. 

Cele 50 de hectare vă vor aminti de grădinile englezești și sunt bogate în animale sălbatice, cum ar fi urși și cerbi. Dacă doriți să vedeți cum este să dormiți într-un castel din Transilvania, atunci acesta este locul dvs. de cazare în Transilvania.

Verificați disponibilitatea Zabola aici.

Theodora Golf Club

Str. Principală, Nr. 75 C, Teleac, CP 517246, Jud. Alba

Theodora Gold Club cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Theodora Gold Club este un teren de golf de top din Europa, care oferă și o cazare inedită în România. Locația are un restaurant minunat și este disponibilă și pentru evenimente precum nunți și evenimente corporative.

Verificați disponibilitatea acestora aici.

Domeniile Martinutzi

Strada Mihai Eminescu 58, Vintu de Jos, judetul Alba

Domeniile Martinutzi cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Domeniile Martinutzi reprezintă o proprietate de 3 hectare pe care veți găsi un castel, un restaurant, o sală de evenimente și un hotel de 4 stele. 

Este un loc preferat pentru nunți și alte evenimente private, dar ceea ce face acest loc special este castelul frumos restaurat. Castelul Rhédey a fost construit în 1860 și poate fi închiriat pentru evenimente corporative și private.

Peste drum de hotel se află Castelul Martinuzzi din secolul al XIII-lea. Din păcate, aparține Institutului Patrimoniului Român, dar nu există fonduri suficiente pentru reabilitarea acestuia. Pe cealaltă parte a hotelului, veți găsi Biserica Reformată din secolul al XIII-lea, care poate fi observată doar din exterior și trebuie și ea restaurată.

Ce altceva să vizitați în jurul proprietății Martinutzi?

 • Cetatea Alba Iulia 
 • Salina Turda
 • Cetatea Deva
 • Mănăstirea Prislop
 • Sarmizegetusa Regia
 • Transalpina – Cel mai înalt drum din România

Prosilva House

Strada Vilelor 535700, Toplița, Harghita Country

Prosilva House cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Prosilva House este o căsuță din lemn cu 5 camere și este locul perfect pentru a vă retrage și relaxa, departe de zgomotul urban. Dacă decideți să rezervați întreaga proprietate pentru cel puțin 2 nopți, gazdele oferă un platou mare de carne de vânat 100% bio și brânză locală. La fel ca multe alte locuri rurale din România, veți fi uimiți de ospitalitatea gazdelor și de bucătărie tradițională.

Puteți rezerva Casa Prosilva aici.

Casa Trappold

Strada Principală, nr. 75, Apold 547040, România

Casa Trappold cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Casa Trappold este o pensiune tipic transilvăneană, care a fost reconstruită pentru a se potrivi nevoilor stilului de viață modern. 

Satul Apold este un exemplu strălucit al stilului de viață rural din Transilvania și are una dintre frumoasele sale biserici fortificate. Mobilierul a fost recondiționat și este un spectacol minunat al stilului din secolul al XIII-lea. 

În curtea lor, veți găsi un ciubar și o saună. De asemenea, au ATV-uri, mașini offroad și biciclete de închiriat, astfel încât să vă puteți bucura cu adevărat și să explorați frumusețea acestui loc.

Puteți rezerva o cameră la Casa Trappold aici.

Pensiunea La Mesteceni

Salicea nr. 86, Cluj County, Romania

Pensiunea La Mesteceni cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

La Mesteceni este un loc de familie, construit cu multă dragoste pentru cei care vor să se relaxeze și să se bucure de aer curat în mediul rural. Vibrațiile rustice și mâncarea sănătoasă vă vor încânta întreaga familie. Locația are, de asemenea, o piscină de vară, la care puteți avea acces, pentru un cost suplimentar.

Aproape de casa de la La Mesteceni, puteți vizita Clujul, Salina Turda și Cheile Turzii.

Verificați site-ul lor dacă doriți să rezervați un sejur aici.

Hunnia – Huntanya

Str. Republicii 47/k, 535800 Vlăhița, România

Hunnia - Huntanya cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Hunnia este unul dintre cele mai deosebite hotel și este un loc de cazare unic în România. Complexul are șapte camere, construite separate, în jurul clădirii principale. 

Ceea ce o face atât de specială este forma clădirilor, care le amintește vizitatorilor structurile din Asia. 

Hunnia este deschis tot timpul anului, iar restaurantul său oferă preparate maghiare delicioase.

Rezervați-vă șederea la Hunnia aici.

Berg Cottage

Păltinei village, comuna Someșul Rece, Cluj County

Berg Cottage cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Berg este o frumoasă cabană minimalistă, situată în munții Apuseni din România. 

Agropensiunea Maria

Sat Sebes, nr 154, 507094 Hîrşeni, Brasov, România

agropensiunea Maria cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Agropensiunea Maria este o casă destul de obișnuită din satul Seber din Transilvania, dar povestea locului este fascinantă. Actualii proprietari au moștenit-o de la străbunicul lor, care a primit-o de la o familie care nu putea avea copii. 

Interiorul este o combinație frumoasă de motive tradiționale și facilități moderne.

Rezervați-vă sejurul la Agropensiunea Maria aici.

Dragonfly Gardens Urban Glamping Brasov

Strada Temeliei nr 3, 500271 Brașov, România 

Dragonfly Gardens Urban Glamping cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Dragonfly Gardens este un minunat loc glamping chiar în inima Brașovului. Au patru corturi complet echipate într-o oază urbană verde, aproape de pădure și la doar 5 minute de mers cu mașina de piața principală din Brașov.

Vă puteți rezerva experiența de glamping aici.

Conacul Secuiesc

Strada Principala nr 105, 517611 Colţeşti, România 

Conacul Secuiesc cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Conacul Secuiesc este la doar câțiva pași de Munții Trascăului și promite să vă relaxeze mintea și sufletul. Are o arhitectură tradițională minunată, camere confortabile și mâncăruri tradiționale. 

Satele Rimetea-Colțești fac parte din Patrimoniul Cultural European. Acestea oferă activități de agrement și oferă un mediu magic pentru organizarea nunților.

Eco-Boutique Hotel “Fortuna”

Kovacs Miklos, 535100 Băile Tuşnad, România 

Eco-Boutique Hotel Fortuna cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Hotelul Fortuna este situat în inima Transilvaniei, în Băile Tușnad. Acest Eco-Boutique hotel este o locație minunată pentru cei care caută locații de vacanță remușcate între munți. Hotelul are un decor interior rustic deosebit.

Rezervați-vă călătoria la Eco-Boutique Hotel „Fortuna” aici.

Cele mai frumoase locuri de cazare în Moldova, România

Moldova este regiunea României care îți vine în minte când te gândești la ce are țara noastra de oferit înafară de locuri frumoase. Moldova este țara vinului și a femeilor frumoase. 

Haide sî descoperim câteva locuri de cazare unice în România situate în regiunea Moldovei.

Zaga Zaga Village

Doaga, Vrancea, România (la 20 km de Focșani)

Zaga Zaga Village cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Zaga Zaga este un frumos sat deltă aflat pe râul Siret, în județul Vrancea. 

Totul a început cu o fermă de păstrăv și sturioni și a evoluat într-o deltă frumoasă, care este acum recunoscută drept Delta Siretului. Satul are bungalouri și căsuțe plutitoare, un restaurant de pescuit, yurte și un parc de aventură.

Complexul este închis în timpul iernii.

Best places to stay in Maramures, Romania

Maramureșul este o regiune iubită a României și este recunoscută ca fiind locul în care cele mai multe tradiții și costume românești sunt încă în viață. 

Localnicii și străinii adoră această parte a României. Haide să descoperim aceste locuri de cazare unice în România situate în regiunea Maramureș.

Pastravaria Alex

Strada principala nr 89, Sat Mara, Comuna Desesti, Maramures, Romania

Pastravaria Alex este un complex tradițional de case din județul Maramureș, România. Natura frumoasă și casele din lemn vă vor permite să călătoriți înapoi în timp și să vă cufundați în minunatele obiceiuri maramureșene.

Fiind o pastravarie, meniul include numeroase mâncăruri din pește.

Proprietarul Pastravaria Alex a construit și Piscina Pa Coasta, o frumoasă piscină de vară, la numai 100 de metri distanță de cazare.

Rezervați-vă sejurul la Pastravaria Alex aici.

Casa Valea Vinului

Vișeu de Sus, Maramureș, România

Valea Vinului Dome cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Situată la baza munților, Casa Valea Vinului este o căsuță din lemn cu vedere la valea uluitoare și la Munții Rodnei. 

Pe lângă stilul tradițional al cabanei și locația sa minunată, ceea ce face din această locație unul dintre cele mai frumoase locuri de cazare unice din România este Domul Valea Vinului, care este o experiență unică de glamping în România.

Casa tradițională și cupola pot fi rezervate direct pe Facebook sau prin AirBnb. Rezervați aici pe AirBnb Cabana din Lemn și Domul Valea Vinului.

Locuri de cazare unice în Bucovina, România

Bucovina este renumită pentru menținerea vieții tradiționale în România. Natura și peisajele sunt uluitoare și este adesea menționată ca o mică bucată de rai în România. 

Unde găsești locuri de cazare unice în România situate în regiunea Bucovinei?

Hygge Hut Bucovina

Strada Parcului street nr 17 , 727590 Vama, România 

Hygge Hut Bucovina cazari inedite romania cele mai frumoase pensiuni din romania locuri de cazare unice in romania

Hygge Hut este o colibă veche de 160 de ani care a fost mutată bucată cu bucată în satul Vama, în Bucovina. Locul este complet renovat, dar încă mai are ușile originale, ferestrele și lemnul vechi.

Farmecul său garantează că îți pune un zâmbet pe față, în fiecare dimineață te trezești aici. Asigurați-vă că rezervați acest loc unic pentru a vă caza în România în avans, deoarece poate fi rezervat pentru luni de zile.

Consultați aici disponibilitatea Hygge Hut.

Concluzie

Sper ca îți vei găsi locul pentru vacanță printre aceste locuri de cazare unice în România. Nu uita ca aceste locuri se rezervă cu luni înainte, așadar fa-ți rezervarea de îndată ce te hotărăsti să stai la una dintre aceste cazari inedite din România.

După cum probabil v-ați dat seama deja, turismul României este în mare parte despre locuri îndepărtate pentru relaxare și cabane tradiționale. Ah, și mâncare tradițională. 

Cred că vă veți bucura destul de mult de călătoria dvs. în România dacă alegeți unul dintre aceste locuri (sau poate mai multe) pentru a petrece câteva zile și a vă deconecta de la viața urbană agitată.

Voi actualiza această listă de locuri unice de cazare în România, pe măsură ce voi descoperi noi case de vacanță și hoteluri îndepărtate care merită un loc pe această listă.

About author

Articles

Iulia a inceput sa calatoreasca in toata lumea inca din 2013. A lasat in spate cariera de inginer pentru a descoperi lumea si a scrie despre asta. In viata de zi cu zi, cauta sa isi inbunatateasca viata si sa contribuie activ mediul inconjurator. Iulia este interesata de stilul de viata vegan, yoga, Pilates si alte metode de a isi pastra corpul si mintea in armonie cu natura.
Related posts
Planuri de Calatorie

Cele mai bune variante de drum pentru a ajunge la mare în Bulgaria

Te pregatesti pentru o vacanța în apropiere și te întrebi Cum ajung la mare în Bulgaria pe cont…
Read more
Planuri de Calatorie

Zbor întârziat: Cum să solicitați compensarea pentru zborul întârziat în UE cu applicatie pe mobil (Înregistrați-vă înainte de zbor)

Cum să solicitați compensația pentru un zbor întârziat în UE? Călătoria este cel mai bun…
Read more
Newsletter
Când are loc următorul retreat în România?

Înscrie-te pe lista noastră pentru a primi un mail lunar cu evenimentele de yoga și retreat-uri din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *